zonwering

Rolluiken

Telefoonnummer

06-53854960
06-37181906

E-mailadres

info@jjzonwering.nl

Interesse in rolluiken?

Vraag een offerte bij ons aan en wij komen vrijblijvend inmeten!

Rolluiken zijn ‘de’ uitkomst voor wanneer u zonwering zoekt met de volgende voordelen:

  • Isolerende functie
  • Volledig verduisterend
  • Maximale privacy
  • Inbraak bestendig

Wij helpen u graag met het uitzoeken van een passend rolluik bij uw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleur omkasting, kleur lamellen en maat van de omkasting. Rolluiken zijn elektrisch leverbaar, zowel op schakelaar als op afstandsbediening. Ook zijn onze rolluiken handbediend leverbaar doormiddel van een bandopwinder.

De rolluiken worden normaal gesproken gemonteerd op de muur of op het kozijn. Dit ligt volledig aan uw wens en situatie bij uw woning/bedrijfspand.

Voordelen van rolluiken

Privacy
Doordat het rolluik volledig sluit is het zicht van binnen maar ook van buitenaf volledig belemmerd. Hierdoor heeft u maximale privacy wanneer u binnen in de woning bent.
Isolerende functie
Wilt u graag besparen op de steeds hoger wordende energierekening? Kies dan voor rolluiken! Onze rolluiken bestaan uit geïsoleerde lamellen van ongeveer 42mm hoog. In de lamellen zijn lagen pur-isolatie aangebracht wat zorgt voor optimale isolatie. Als het rolluik volledig gesloten is zorgt dit voor een laag stilstaande lucht tussen rolluik en raam. Dit zorgt ervoor dat in de winter de warmte binnen blijft en in de zomer de hitte buiten. Hiermee bespaart u een mooi beetje op de energie rekening. Door de isolatie van de lamellen kan het binnen in huis tot wel 7 graden koeler gehouden worden!
Inbraakbestendig
De rolluiken worden zo geproduceerd dat deze standaard een zeer goede wering hebben tegen inbraak. In de rolluiken zitten speciale anti-optilveren. Hierdoor is het van buiten onmogelijk om de rolluiken op te tillen en zo desnoods een woning te betreden.
Verduistering
Doordat de rolluiken voorzien zijn van sluitende lamellen, is dit product volledig verduisterend wanneer gesloten. Het rolluik word in geleiders naar beneden gerold en zo word uw hele raam bedekt. In de geleiders zitten borstels waardoor ook hier geen licht door kan ontsnappen en dat het rolluik zo stil mogelijk kan afrollen.

In de meeste gevallen kan het rolluik op de vensterbank van het kozijn rusten om zo volledig te sluiten. Bij sommige kozijnen/situaties is dit niet mogelijk. Wij helpen u dan met een zogenoemde ‘valse vensterbank’. Deze komt onderaan de geleiders te zitten van links naar rechts en hierdoor kan het rolluik zich volledig sluiten doordat de lamellen zich dicht kunnen drukken tegen de ‘valse vensterbank’. Dit zorgt voor maximale verduistering. Hierdoor kan u profiteren van een betere nachtrust.

Door ons gemonteerd